top of page

Tuotteet ja

PALVELUT

Maastoajokurssit

Järjestämme maastoajotapahtumia vasta-alkajasta kokeneempaan maastossa liikkujaan. Yli 30 km reittiverkostossa on monipuolista maastoa koluttavaksi. Ryhmä voi olla iso tai pieni, kaikille löytyy viihdyttävää toimintaa vaikka koko päiväksi.

Rallikyytiä

Nyt Sinulla on mahdollisuus päästä oikean takavetoisen ralliauton kyytiin oikean kilpa-ajajan ohjastamana. Käytössämme on suljettu erikoiskoe, jossa vauhdikas eteneminen on turvallista, mutta vauhdin hurma sivuluisuineen taattu.

Maantie

 

Uusien automallien koeajotapahtumat kannattaa ulkoistaa meille. Valmis konsepti, reittisuunnitelmat ja kokenut kenkilökunta takaavat sujuvan ja saumattoman kokonaisuuden, jossa autojen ominaisuudet tulevat esiteltyä monipuolisesti.

Rata

Käytössämme oleva Legendaarinen Ahveniston moottorirata palvelee tarpeitamme kaikissa ajotapahtumissa, joissa tarvitaan rataolosuhteita. 

Liukkaan kelin rata

 

Käytössämme on oma, tarkoitusta varten rakennettu jäärata, jossa on kaikki tärkeimmät ratamuodot. Jääradallamme auto- ja rengastestit tapahtuvat sujuvasti ja turvallisesti. 

Maasto

Käytössämme on yli 800 hehtaarin alueella 30 km maastoajouria helpoista liki mahdottomiin. Alue sijaitsee Hämeenlinnassa, lähellä kaikkia Etelä-Suomen suurimpia kaupunkeja.

bottom of page